EnglishKN Sure Kelet-Európában

 

A Kühne + Nagel minden szállítmányt a legnagyobb gondossággal és figyelemmel kezel. A KN Sure személyesen a Kühne + Nagel ügyfeleire szabott megoldás, amely lehetővé teszi, hogy Ön kihasználhassa a küldeménybiztosítás előnyeit.

A Kühne + Nagel kivételes szakértelme és forgalma nyomán ügyfeleink számára a küldeménybiztosítást versenyképes áron kínáljuk. Biztosítási szakértőink 30 országban nyújtanak rugalmas megoldásokat; személyre szabottan, az egyéni igények kielégítésének érdekében.

Miért kiemelt fontosságú a küldeménybiztosítás?

A szállítás folyamán az áruk az ésszerű felügyelet mellett is, előre nem látható események kockázatának vannak kitéve (pl. tűzeset, robbanás, lopás, általános hajókár, vihar, árvíz és egyéb időjárási kockázatok stb.), amelyek kedvezőtlenül hathatnak az Ön üzleti tevékenységére. Függetlenül attól, hogy közúton, vasúton, légi- vagy tengeri úton történik a szállítás, a fuvarozó felelőssége minden esetben korlátozott – rendszerint súly / kg alapján. Nemzeti és nemzetközi jogszabályok gyakran kizárják, vagy legalábbis korlátozzák az Ön, mint ügyfél számára igénybe vehető kártérítés mértékét.

Felelősség-korlátozás (hiány vagy sérülés)

Nemzetközi egyezmények korlátozzák, illetve mentesítik a fuvarozókat a sérült vagy elvesztett árkukkal kapcsolatos felelősség alól. Az árubiztosítás a legjobb megoldás a pénzügyi veszteség elkerülésének érdekében, tekintve, hogy a fuvaregyezményekben rögzített felelősségvállalás nem biztos, hogy a valós kárt (veszteséget) teljes mértékben lefedi.

Légi fuvarozás                            »»»            19 SDR / kg
(Montreáli Egyezmény)

Tengeri fuvarozás                     »»»             2 SDR / kg vagy 666,67 SDR / küldemény
(Hágai - Visby Szabályok)

Közúti fuvarozás                       »»»             8,33 SDR / kg
(CMR)

Vasúti fuvarozás                        »»»             17 SDR / kg
(CIM)

1 SDR körülbelül 1.1 EUR. Az SDR legfrissebb árfolyama elérhető: www.imf.org
SDR: Special Drawing Right

Minden eshetőségre összeállított termékportfólió

Első osztályú biztosítási partnereinken keresztül biztosítási fedezetet nyújtunk az Ön üzleti tevékenységének minden fontos területén. Termékportfóliónk széles köre biztosítja az Ön pénzügyi kockázatának csökkentését.

»  KN Sure – SPOT, FLEX, FIX         »  KN Sure – Projektek 
»  KN Sure – Kiállítás                        »  KN Sure – Raktárazás (Raktárlogisztika) 
»  KN Sure – Hűtött küldemények   »  KN Sure – Alkatrészek

A küldeménybiztosítás még soha nem volt ilyen egyszerű!
Általános küldeményei számára a KN Sure biztosítja az Önnek legkényelmesebb megoldás kiválasztását.

  • KN Sure SPOT a tökéletes megoldás azoknak a cégeknek, akiknek jellemzően eseti szállításai vannak, mégis nyugodtak lehetnek abban, hogy árujuk biztosítva van váratlan szállítási eseményekre.
  • KN Sure FLEX egy csomagszolgáltatás, mely maximális rugalmasságot biztosít az adminisztrációs kötelezettségek és idő csökkentésére. Mindössze egyetlen visszaigazolás és az Ön összes, Kühne + Nagel által kezelt küldeménye folyamatosan biztosított, a biztosítás Ön által kívánt időpontban való megszűntetésének lehetőségével.
  • KN Sure FIX az Ön összes küldeményére biztosítást nyújt és lehetőséget ad, hogy választhasson a felhasználóbarát e-biztosítási megoldásunk vagy az éves biztosítási kötvény közül. Mindkét lehetőség egyszerű és hatékony módja annak, hogy Ön az összes áruját biztonságban tudja.

Szolgáltatásunk kínálta előnyök

  • Versenyképes biztosítási megoldások
  • Háztól-házig tartó felelősség, beleértve a fel- és lerakodást
  • Az áruértéket teljes mértékben lefedő kártérítés, tekintet nélkül a fuvarozó károkozására vagy hibájára
  • Első osztályú biztosítási partnereink által nyújtott biztonság
  • Szállítmányonként a fuvardíjhoz kiszámlázott biztosítási díj
  • Nincs biztosításhoz kötődő adminisztráció, a küldeményeket automatikusan a Kühne + Nagel biztosítja
  • A fejlett integrált e-biztosítási megoldások által létrehozott és a Kühne + Nagel által kinyomtatott biztosítási kötvény