EnglishKN Sure in Europa de Est

 

Kuehne + Nagel trateaza fiecare transport cu cea mai mare grija si atentie. KN Sure – o asigurare adaptata fiecarui client  Kuehne + Nagel – va permite sa va bucurati de toate beneficiile marfii asigurate.

Datorita expertizei Kuehne + Nagel si a volumelor asigurate, putem oferi clientilor nostri rate competitive la asigurarea marfii. Specialistii nostri interni in asigurari, prezenti in 30 de tari, va pot oferi solutii flexibile de asigurare, adaptate cerintelor dumneavoastra speciale.

De ce este asigurarea marfii atat de importanta?

In procesul de transport, bunurile sunt expuse la riscuri de deteriorare neprevazute, fara de control (incendii, explozii, furturi, avarii generale, furtuni sau alte hazarde ale naturii) evenimente ce ar putea afecta negativ procesul de desfasurare al afacerii dumneavoastra. Indiferent de modalitatea de transport aleasa, rutiera, aeriana, maritima sau feroviara, responsabilitatea transportatorului este intotdeauna limitata – de obicei pe kilogram. Legislatia internationala si locala, precum si conventiile care reglementeaza contractele de transport, exclud adesea sau cel putin limiteaza despaguburile pe care dumneavoastra le puteti primi ca si client.

Limitarea responsabilitatii (pierderi/daune)

Legile internationale limiteaza sau scutesc transportatorii de raspunderea pentru bunurile pierdute sau deteriorate. Asigurarea bunurilor in tranzit este cea mai buna solutie pentru a va proteja de pierderile financiare, din moment ce raspunderea transportatorului nu acopera intreaga valoare a bunurilor transportate. 

Transport Aerian                                      »»»                19 DST pe kg
(Conventia de la Montreal)

Transport Maritim                                    »»»                 2 DST pe kg orebo 666,67 DST/transport
(Hague Visby Rules)

Transport Rutier                                       »»»                 8,33 DST pe kg
(CMR)

Transport Feroviar                                   »»»                17 DST per kg
(CIM)

1 DST este aproximativ 1.1 EUR. Pentru cele mai recente date de schimb DST: www.imf.org

Portofoliu de produse ce acopera toate cazurile!

Prin intermediul partenerilor nostri de top in domeniul asigurarilor, va putem oferi servicii de asigurare pentru fiecare departament important al afacerii dumneavoastra. O gama larga de produse din portofoliul nostru reduc expunerea dumneavoastra la riscurile financiare.

»  KN Sure – SPOT, FLEX, FIX                          »  KN Sure – Proiecte
»  KN Sure – Targuri si Expozitii                       »  KN Sure – Storage (Contract Logistics) 
»  KN Sure – Marfa frigo                                     »  KN Sure – Piese de schimb

Asigurarea marfii nu a fost niciodata atat de usoara!
Pentru marfa dumneavoastra generala, KN Sure va ofera posibilitatea de a alege dintr-un meniu de optiuni pentru un maxim de convenienta.

  • KN Sure SPOT este solutia perfecta pentru acele companii ce transporta marfa neregulat, dar isi doresc totusi ca marfa sa fie protejata fata de evenimentele neasteptate ce pot aparea in tranzit.
  • KN Sure FLEX un pachet de servicii ce garanteaza maximum de flexibilitate in timpii si procesele de administrare. Este nevoie de o singura confirmare si toate transporturile dumneavoastra desfasurate de Kuehne + Nagel sunt asigurate continuu, cu posibilitatea de a opri procesul de asigurare oricand doriti.
  • KN Sure FIX ofera asigurare tuturor transporturilor dumneavoastra si va ofera posibilitatea de a alege intre o solutie de e-insurance (asigurare on-line) user friendly sau o polita anuala de asigurare. Ambele optiuni va asigura o metoda usoara si eficienta de asigurare a bunurilor.

Avantajele dumneavoastra

  • Solutii competitive de asigurare
  • Acoperire Door to Door, inclusiv incarcarea si descarcarea bunurilor
  • Compensare aproape pana la valoarea intreaga a bunurilor, indiferent de vina transportatorului
  • Securitate prin intermediul transportatorilor nostri de top in asigurari
  • Cost al asigurarii inclus in factura de transport
  • Fara administrare; transporturile sunt asigurate automat prin Kuehne + Nagel
  • Certificat de asigurare generat de sistemele integrate e-insurance si printate de Kuehne + Nagel