EnglishKN Sure in Eastern Europe

 

 Kuehne + Nagel z vsako vašo pošiljko ravna z izjemno skrbnostjo in pozornostjo. KN Sure – zavarovanje po meri, ki strankam K+N omogoča, da uživajo v vseh ugodnostih cargo zavarovanja.

Zaradi izjemnega strokovnega znanja in prepeljanih količin tovora, lahko našim strankam nudimo cargo zavarovanje po konkurenčnih cenah. Hišni zavarovalni strokovnjaki v 30 evropskih državah ponujajo fleksibilne rešitve zavarovanja, prilagojene vašim edinstvenim zahtevam.

Zakaj je cargo zavarovanje tako pomembno?

V času transporta je vaše blago izpostavljeno tveganju nepričakovanih dogodkov, ki so izven razumnega nadzora (požar, eksplozije, tatvine, nevihte, poplave in druge vremenske nevarnosti), ki lahko negativno vplivajo na vašo osnovno dejavnost. Ne glede na vrsto prevoza (po cestu, železnici, zraku ali morju) je prevoznikova denarna odgovornost vedno omejena - običajno na kilogram. Lokalno in mednarodno pravo, kot tudi konvencije, ki urejajo vaše pogodbe o prevozu, pogosto izključujejo ali vsaj omejujejo odškodninske zahtevke.

 

Omejitev odgovornosti (loss/damage)

Mednarodna pravila omejijo odgovornosti špediterja za škodo ali izgubo blaga. Zavarovanje blaga v tranzitu je najboljša rešitev za zaščito pred finančno izgubo, ki jo preko špediterske odgovornost ne more pričakovati.

Letalski transport                                    »»»                19 SDR na kg
(Montreal Convention)

Ladijski transport                                    »»»                 2 SDR na kg ali 666,67 SDR/pošiljko                                                  (Hague Visby Rules)

Cestni transport                                      »»»                 8,33 SDR na kg
(CMR)

Železniški transport                               »»»                17 SDR na kg
(CIM)

1 SDR je približno 1.1 EUR. Za najnovejši tečaj SDR obiščite www.imf.org

Paleta produktov pripravljenih za vsak primer

Prek naših zanesljivih zavarovalnih partnerjev, lahko ponudimo zavarovanje na pomembnih področjih vašega poslovanja. Široka paleta naših produktov, zagotavlja znižanje vaše izpostavljenosti finančnim tveganjem.


»  KN Sure – SPOT, FLEX, FIX        »  KN Sure – Projects 
»  KN Sure – Exhibition                    »  KN Sure – Storage (Contract Logistics) 
»  KN Sure – Reefer Cargo             »  KN Sure – Spare Parts

 Cargo zavarovanje še nikoli ni bilo tako enostavno!

  • KN Sure SPOT je idealna rešitev za podjetja, ki logistične storitve uporabljajo občasno, vendar kljub temu želijo, da je tovor zavarovan za nepričakovane dogodke med tranzitom.
  • KN Sure FLEX je storitev, ki zagotavlja največjo prilagodljivost za zmanjšanje administracije in prihranek časa. Samo ena potrditev in vse vaše pošiljke predane KN so zavarovane samodejno z možnostjo prekinitve, kadarkoli želite.
  • KN Sure FIX zagotavlja zavarovanje za vse vaše pošiljke in prinaša možnost izbire med uporabo uporabnikom prijazne e-aplikacije ali letno zavarovalno polico. Obe možnosti zagotavljata preprost in učinkovit način, da bo vaše blago vedno varno.

Vaše prednosti

  • Konkurenčne zavarovalne premije
  • Zavarovalna premija dodana računu za prevoz
  • Varnost zagotovljena preko naših prvorazrednih zavarovalnih parterjev
  • Zavarovanje od Vrat do Vrat , vključno z nakladom in razkladom
  • Izplačilo odškodnine v celoti zavarovani vrednosti blaga, ne glede na vzrok ali napake prevoznika
  • Brez administracije. Pošiljke so samodejno zavarovane s strani KN
  • Potrdilo o zavarovanju posredovano s pomočjo integrirane e-rešitve in tiskano s strani KN.