MK / EN

Kuehne + Nagel Македонија е основана во 1996 година. Компанијата  управувана од својата главна канцеларија во Скопје,  преку локалните магацини низ земјата обезбедува високо ниво на логистички активности во ланацот на набавки за своите клиенти.

Компанијата управува со 8,000 м2 магацински простор и 19 логистички специјалисти кои се секогаш подготвени да одговорат на предизвиците од клиентите.

Наши услуги:

Ваши предности:

Фиксни времиња на поаѓање и стандарни процедури

Прецизни, сигурни транзитни времиња

КН Логин

Транспарентност и контрола над Вашите пратки

Добро организирана глобална мрежа

Еден контакт за управување на Вашите меѓународни транспорти

Компетентност во индустриите

Ефикасен развој и имплементација на Вашите логистички проекти

Иновативни логистички решенија

Најповолни услуги во согласност со потребите на Вашите меѓународни клиенти

Врата до врата услуги

Целосна интеграција на меѓународните и домашните дејствувања

 

 

 

 

KN Login

Знае каде се Вашите пратки! Find out more

KN Sure

Вашите пратки се сигурни и во вистински раце! Find out more

 

 

Автомобилска Индустрија

Автомобисла логистика склопена според Вашата спецификација. Find out more

Индустрија на стоки за широка потрошувачка

Обезбедуваме брзо движење на стоките за широка потрошувачка низ повеќе од 40 земји. Find out more

Модна индустрија

Последните трендови бараат логистика скроена по мерка на потребите. Find out more

Индустрија на високо-технолошки стоки

Безбедност, брзина и сигурност вградени во логистката на Виоко Технолошки стоки. Find out more