Вашите клиенти очекуваат високо ниво на квалитет, а Вие тоа го очекувате од Вашите логистички партнери. Kuehne + Nagel ќе Ви овозможи оптимално планирање на транспортот, доверливи транспортни времиња, како и контрола и прегледност на пратките ’од врата до врата’. Организираме авионски транспорт од и до сите дестинации во светот. Доколку имате потреба за дестинации кои не се наведени во листата, слободно контактирајте нè.

Азија

 • 34 дестинации
 • Секојдневно поаѓање/пристигнување од/до сите дестинации
 • Соработка со доверли авио компании
 • Следење на пратките низ целиот процес на транспортот
 • Транспортно осигурување - KN Sure

Северна Америка

 • 47 дестинации
 • Секојдневно поаѓање/пристигнување од/до сите дестинации
 • Соработка со доверли авио компании
 • Следење на пратките низ целиот процес на транспортот
 • Транспортно осигурување - KN Sure

Јужна Америка

 • 13 дестинации
 • Секојдневно поаѓање/пристигнување од/до сите дестинации
 • Соработка со доверли авио компании
 • Следење на пратките низ целиот процес на транспортот
 • Транспортно осигурување - KN Sure

Африка

 • 9 дестинации
 • Секојдневно поаѓање/пристигнување од/до сите дестинации
 • Соработка со доверли авио компании
 • Следење на пратките низ целиот процес на транспортот
 • Транспортно осигурување - KN Sure

Среден Исток

 • 17 дестинации
 • Секојдневно поаѓање/пристигнување од/до сите дестинации
 • Соработка со доверли авио компании
 • Следење на пратките низ целиот процес на транспортот
 • Транспортно осигурување - KN Sure

Австралија и Нов Зеланд

 • 6 дестинации
 • Секојдневно поаѓање/пристигнување од/до сите дестинации
 • Соработка со доверли авио компании
 • Следење на пратките низ целиот процес на транспортот
 • Транспортно осигурување - KN Sure