Контакт информации со националната канцеларија на Kuehne + Nagel Македонија

Kuehne + Nagel Македонија дооел

ул. Лисец б.б.

1000 Скопје

тел.: + 389 2 2786 000

фах: + 389 2 2786 001

 


 

Он - лајн прашање

 

Доколку сакате лесно и брзо да нè исконтактирате, Ве молам пополнете го формуларот подоле, некој од нашиот тим ќе Ве исконтактира за брзо време: